4e0152e87655d07de7a4ee2bd695074a9dfcef9e.jpg

WSP Parkstad officieel van start

Met ingang vandaag, 20 maart 2017, zullen de bedrijfsonderdelen Ondersteuning en Detachering van WOZL nauw verbonden zijn met het Werkgeversservicepunt Parkstad. Wij gaan samen verder onder de naam WSP Parkstad. De samenwerking houdt in dat we niet alleen de WSW doelgroep bemiddelen naar passend werk, maar dat we vanaf nu ook de Participatiewet doelgroep bemiddelen naar passend werk.

Voor werkgevers in de regio is WSP Parkstad het aanspreekpunt in het kader van de Participatiewet en voormalige WSW. We zijn gespecialiseerd in maatwerkprojecten op het gebied van arbeid, HR, organisatie en economie. We zijn gespecialiseerd in complexe vraagstukken op het gebied van arbeidsmarktbeleid en specifiek het concept van de inclusieve organisatie en mixed-people concepten.

Om dit te bereiken adviseert WSP Parkstad werkgevers o.a. op het gebied van procesherontwerp (aanpassen werkprocessen), vacatures geschikt maken (jobcarving), reshoringsmogelijkheden en speciale begeleiding van de doelgroep.

WSP Parkstad is er voor grote en kleine bedrijven, voor eenvoudige en complexe vragen, lokaal en op het niveau van de (sub)regio Parkstad.