8d20fac91b6b64d41938db8d8ad456588414f232.jpg

WSP Parkstad ambassadeurs-event bij Geruba chocolade

WSP Parkstad heeft uit haar grote klantenkring een aantal bedrijven gevraagd ambassadeur te worden voor het werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het zijn stuk voor stuk bedrijven die alle ins en outs kennen van inclusief werkgeverschap en hiermee een voorbeeld zijn voor andere werkgevers in de regio. De ambassadeurs wordt gevraagd mee te denken en te helpen om zoveel mogelijk bedrijven te laten ervaren hoe mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt structureel kunnen worden ingezet in het werkproces. Alleen door samen te werken kunnen we zoveel mogelijk mensen van een uitkering naar betaald werk helpen. 

De middag begon met een welkomstwoord door algemeen directeur/ secretaris WSP Parkstad Fred Dijk, uiteraard onder het genot van een kopje koffie mét overheerlijke bonbons. In twee groepen volgde er een rondleiding door de fabriek, waar enkele medewerkers van WSP Parkstad hard aan het werk waren. Gerrie Reijerman, al een hele tijd werkzaam bij Geruba chocolade en tevens medewerker van WSP Parkstad, verzorgde zelfs één van de rondleidingen! 

Er volgde nog een presentatie van Michel Willems over Geruba chocolade en de bedrijfsfilm "van (cacao)boon tot bonbon". Martijn Lamberti, commercieel directeur WSP Parkstad, vertelde meer over de stand van zaken van WSP Parkstad. Tot slot werden de plaquettes uitgedeeld en werd er geproost met een glaasje "chocolate in a bottle". 

De "Proud partners of WSP Parkstad 2020" zijn: Rd4, DSM Dyneema, Abbott, Medtronic, DocMorris, Eagle Simrax, Emma Safety Footwear, Geruba Chocolade, Allekabels, Balanz Facilitair, Accenture, MeanderGroep, Zuyderland, Polygarde en Taxi van Meurs. Niet alle ambassadeurs konden aanwezig zijn, deels ook vanwege het naleven van Corona-maatregelen. De overige bedrijven zullen middels een bedrijfsbezoek alsnog binnenkort de plaquette overhandigd krijgen.