1396157d0bd26de0f51b6a7a7446999bb680a370.jpg

Vanaf dag één zit Guido te schitteren bij het CBS

Guido werkt nu ongeveer een half jaar bij het CBS en werd afgelopen april met open armen ontvangen. Achter zijn computer verwerkt hij evaluaties, houdt hij zich bezig met de planning van basistrainingen en het regelen van locaties. Eigenlijk de complete ondersteuning op administratief gebied van de opleiders binnen het CBS. “Het is heel afwisselend qua werk en de collega’s zijn erg leuk”, vertelt Guido met een glimlach.

Dat hij het op het werk zo naar zijn zin heeft, merken ze thuis ook. “Mijn partner heeft me in een paar maanden tijd zien veranderen van stil en teruggetrokken naar een enorm open persoon.” En dat kan Guido bevestigen: “Sinds dat ik zo’n leuke baan heb, merk ik dat ik beter in mijn vel zit”.

En ook Annelies Linssen, Manager HR en mobiliteit, zet Guido in het zonnetje: “Vanaf dag één zit Guido hier al te schitteren. Het is niet alleen een match tussen Guido en zijn collega’s, maar ook tussen Guido en het werk. Op de derde dag hoorde ik collega’s al roepen: “Hij heeft een schema voor ons gemaakt waar we al maanden naar opzoek zijn”! Voor mij als coördinator is het fantastisch om te horen dat het direct al zo’n geweldige match blijkt te zijn.”

V.l.n.r.: Miguel Trenado Castro (jobcoach WSP Parkstad), Guido Habets, Annelies Linssen

Bij het CBS zijn ze erg tevreden, dat is wel te merken. Daarom heeft Guido ook al een cursus mogen volgen om zijn takenpakket verder uit te breiden.    

Tot slot wil Guido nog kwijt: “Ik zou iedereen aanraden te gaan werken bij een regulier bedrijf. Het is in het begin misschien even lastig, maar uiteindelijk zul je zien dat het meevalt. Ik ben in een warm bad terecht gekomen en dat was het allemaal waard”.