da2483bcdc495f9d5c94f77f3b371c01ff9b3505.jpg

Topperverkiezing finalist Dirk Slokker - Medtronic

Dirk is inmiddels al twee jaar geleden bij Medtronic geplaatst door Britt Fielitz, coördinator MedTech & Smart Services WSP Parkstad. Dit jaar is Dirk door zijn jobcoach Wanda Cima opgegeven voor de verkiezing. Hij denkt ook wel te weten waarom: “Ik durf het aan om nieuwe dingen te doen en te leren. Ik wil alles weten; hoe meer, hoe beter.” Dat kunnen Wanda en Mireldo Krösing, leidinggevende bij Medtronic, allebei bevestigen.

Mireldo vertelt: “Dirk is heel leergierig en gedreven. Er is een groot verschil tussen de taken die hij in eerste instantie deed en wat hij inmiddels allemaal doet. Buiten dat is hij een sociaal persoon en past hij perfect binnen het team.” “Het was wel even wennen”, voegt Dirk toe. “Hiervoor heb ik bij Heineken gewerkt, dat was een mannenwereld. Nu sta ik bijna alleen maar tussen vrouwen in. Maar ik ben heel graag hier, het bevalt me goed.”

Bij Medtronic is het dragen van een mondkapje verplicht. V.l.n.r.: Wanda Cima (jobcoach WSP Parkstad), Dirk Slokker (finalist) en Mireldo Krösing (leidinggevende Medtronic)

En Wanda vervolgt: “Vanaf dag één is er een match tussen Medtronic, het werk, het team en Dirk. Ik heb weinig mensen zoals Dirk gezien of gesproken die op deze leeftijd nog zo fanatiek en gedreven zijn. De meeste medewerkers in deze leeftijd zijn bezig met hun pensioen, maar van Dirk mocht zelfs zijn senioren dag nog gestolen worden. Zijn instelling en werkdrive zijn een voorbeeld voor andere medewerkers.”

Leidinggevende Erwin Ploemen (niet op foto) over Dirk: "Dirk is binnen Medtronic in bijna 2 jaar tijd gegroeid naar iemand die echt een belangrijk onderdeel is in de groep mensen die dagelijks medische producten verzendklaar maakt voor ziekenhuizen. Dirk heeft het gepresteerd om op zijn leeftijd moeilijke processen eigen te maken, maar bovenal een uitzonderlijke groei te maken als mens door open te staan voor zelfreflectie en coaching waardoor hij het respect van een groep van rond de 140 personen heeft gekregen. Dirk is inmiddels geen ‘normale’ collega, maar een begrip! Dirk is zoals hij zelf altijd met een knipoog zegt ‘mager en gezond’, maar Medtronic is gezond en heel erg dik tevreden zolang Dirk met zijn lach, goede zin en harde werk in haar midden is!"

Kortom: Dirk is een echte topper. Binnenkort verschijnt er nog een interview met de andere finalist, Guido. De derde finalist, Cynthia Hazekamp (MeanderGroep), is heel blij met haar benoeming tot finalist. Ze staat alleen liever niet in de schijnwerpers, wat we uiteraard respecteren. Verder is het in spanning afwachten. 23 september na de prijsuitreiking komen we bij jullie terug met de uitslag!