890ce5dbcd4de59b3b6edfe3770629368832466c.jpg

Samenwerking met Kredietbank Limburg

Heeft u geldproblemen en weet u niet meer hoe u dit moet oplossen? Stapelen de schulden zich op en heeft u geen overzicht meer? U bent niet de eerste en zeker niet de enige die dat overkomt!

Het is belangrijk om zo snel mogelijk in actie te komen. Kredietbank Limburg zoekt samen met u naar een oplossing. Zo kunt u voorkomen dat er nog meer schulden bijkomen en u de vaste lasten als huur, energienota, telefoon en andere kosten niet meer kunt betalen. Vanaf 1 mei kunnen medewerkers van WSP Parkstad/WOZL terecht bij een open inloopspreekuur met Kredietbank Limburg. Iedere dinsdagmiddag tussen 13.00 uur en 15.00 uur is er op de locatie van WSP Parkstad aan de Kloosterweg 1 te Heerlen een inloopspreekuur bij Rutger van Meulebrouck, Casemanager schuldhulpverlening, van Kredietbank Limburg.

Rutger van Meulebrouck 

"Hallo, mijn naam is Rutger van Meulebrouck. Ruim 10 jaar help ik mensen met schulden. 1x per week zal ik bij WSP Parkstad aanwezig zijn om jullie vragen te beantwoorden of hulp te bieden voor medewerkers van WSP Parkstad/ WOZL die schulden hebben of moeite hebben met het betalen van de vaste lasten.  Mijn ervaring is dat mensen met schulden erg lang wachten met het vragen voor hulp. Dus als je vragen hebt of hulp wil, loop binnen. De deur staat open." 

U kunt vrijwillig en gratis gebruik maken van dit spreekuur. Dit spreekuur is niet op een afdeling van WSP Parkstad zodat u veilig gebruik kunt maken van dit spreekuur. Tijdens het spreekuur zal bekeken worden welke hulpverlening nodig is zoals bijvoorbeeld schuldhulpverlening of budgetbeheer.

Open inloopspreekuur 

  • Voor alle medewerkers van WSP Parkstad / WOZL 
  • Iedere dinsdagmiddag vanaf 1 mei 
  • 13.00 - 15.00 uur 
  • Kloosterweg 1, 6412 CN Heerlen  (U kunt plaatsnemen in de wachtruimte op de 4e verdieping (bereikbaar met lift)


Wilt u liever niet naar het inloopspreekuur komen? Maak dan een aparte afspraak met Rutger. Dat kan door een e-mail te sturen naar de administratie van Kredietbank Limburg via: WSP@kblb.nl. Vermeld in uw e-mail uw naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en eventueel de naam van uw consulent bij de gemeente.

U kunt ook telefonisch contact opnemen met de administratie van Kredietbank Limburg via telefoonnummer 046 - 750 08 35.

Uiteraard wordt er vertrouwelijk met uw gegevens omgegaan.