65a228ed1abd4af64365a6f7a399656f80f35812.jpg

Opnieuw succes voor de Social Software Street bij Asterisque

In april 2021 eindigde de tweede Social Software Street, waar we eerder al een artikel over deelden. Nu blijkt dat aan de hand van de Social Software Streets inmiddels de derde kandidaat is ingestroomd bij Asterisque. Michael Dubbeld en Kristiana Moretti zijn in april 2021 in dienst getreden, vanuit ISD Kompas en het UWV. In mei is Ahmad al Azizi, een statushouder van gemeente Heerlen, hen gevolgd. Met het eerdere succes van Alex Koedooder komen we daarmee op een totaal van vier kandidaten, geweldig!

De Social Software Street is een initiatief van WSP Parkstad in samenwerking met Stichting BEE-ideas voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in de regio Parkstad. De Social Software Street is een Werk-Leerlijn waarin Participatiewet-kandidaten voorbereid worden op een baan in de ICT.

Dit succes is te danken aan een samenwerking van het volgende team: Dyan Zanders van Asterisque, Jos van Well van Stichting BEE-Ideas, Cindy Claessen en Britt Fielitz van WSP Parkstad.

Ben jij werkgever binnen de ICT in Parkstad? En zou een professionele en sociale insteek voor test en ontwikkel capaciteit interessant kunnen zijn? Met jouw opdracht kunnen we kandidaten duurzaam ontwikkelen naar werk binnen de ICT. Neem contact op met Britt Fielitz: britt.fielitz@wspparkstad.nl