c145b4a67a93baf5366fa94e607c6ffce7196c45.jpg

Bijeenkomst over Werken bij IKEA

Skills for Employment biedt kandidaten de kans om een Leer-Werktraject te volgen met de duur van vier maanden (24 uur per week), waarin ze kennis maken met IKEA, werkervaring opdoen en werken aan taal, professionele en interculturele vaardigheden. De eerste vier maanden behouden deelnemers hun uitkering, waarna IKEA de intentie heeft om deelnemers officieel te verwelkomen - eerst via een tijdelijk contract en daarna voor onbepaalde tijd.

Op dit moment zit het project in een pilotfase, waarbij er vijf medewerkers aan de slag zijn gegaan bij IKEA Amsterdam. Voor IKEA Heerlen zijn ze nu op zoek naar zeven á acht potentiële kandidaten voor het Leer-Werktraject. In totaal heeft IKEA als doel landelijk 150 kandidaten aan het werk te zetten.

Donderdag 9 september zijn er al enkele kandidaten én consulenten geïnformeerd over de mogelijkheden bij IKEA Heerlen. Ze werden bij WSP Parkstad ontvangen door Asiya Duran, accountmanager Sales, met een kopje koffie en een stukje vlaai. Asiya kijkt terug op een geslaagde bijeenkomst en kijkt positief naar de toekomst van het Leer-Werktraject. Medio september is er een meet & greet met de geselecteerde kandidaten bij IKEA. We zijn benieuwd!