WSP Parkstad heeft een passende oplossing

Bent u voor een korte of langere tijd op zoek naar nieuwe medewerkers? Wij brengen u in contact met onze kandidaten. Dat kan op individuele basis en in groepsverband. WSP Parkstad neemt u de werving en selectie uit handen en selecteert voor u de best passende kandidaten. 


Uw wensen 
Personeel plaatsen is maatwerk. Uw vaste contactpersoon bij WSP Parkstad brengt eerst uw vraag helder in kaart. Voor het maken van een succesvolle match is het van belang dat we precies weten welke competenties en talenten u zoekt. Op basis van uw wensen vinden wij een kandidaat met een passend profiel die past binnen de ambities en cultuur van uw onderneming.


Onze kandidaten
WSP Parkstad vindt het belangrijk dat iedereen kans heeft op een baan. Wij helpen daarom werkzoekenden duurzaam aan werk. Onze mensen vormen een diverse groep. Ze zijn recent hun baan kwijtgeraakt of hebben al langer een uitkering. Misschien hebben ze een beperking die vraagt om extra aandacht. Of hebben ze niet de juiste kwalificaties om nieuw werk te vinden. Eén ding hebben ze allemaal gemeen: ze willen graag weer aan de slag


Perfecte match tussen werkplek en werknemer
We kijken goed naar individuele mogelijkheden, we maken ons sterk voor een werksituatie die aansluit op persoonlijke kennis en vaardigheden. We bereiden onze kandidaten voor op het werk als dat nodig is en blijven betrokken waardoor u kunt rekenen op optimale begeleiding van onze kant. Zo krijgt u niet alleen gemotiveerd personeel, maar levert u ook een belangrijke maatschappelijke bijdrage.


Financiële voordelen
Wanneer u een kandidaat vanuit de Participatiewet of voormalige Wsw in dienst neemt, heeft dat een aantal voordelen. U profileert zich als maatschappelijk verantwoord ondernemer en profiteert van een aantal financiële voordelen. Onze dienstverlening is kosteloos. Of het nu gaat om advies, bemiddeling of begeleiding, wij helpen u graag!


Wat kunt u van ons verwachten?

  • Een vast contactpersoon
  • Een groot bestand met diverse kandidaten
  • Kosteloze dienstverlening


Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor advies en informatie over:

  • Wetgeving en beleid, zowel landelijk, regionaal als lokaal
  • Invulling van uw sociale voorwaarden (CAO en Social Return)
  • Werving en selectie van vast, tijdelijk of flexibel personeel
  • Arbeidsmarktinformatie
  • Productie uitbesteden of juist terughalen