Maak van uw bedrijf een inclusieve organisatie

Bedrijven die actief bezig zijn met maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn vaak succesvoller dan hun concurrenten. Dankzij MVO ontstaat meer ruimte voor innovatie en meer aandacht voor mensen. Bij WSP Parkstad ondersteunen we werkgevers die hun sociale hart willen laten spreken bij de praktische invulling van hun MVO-ambities.


De inclusieve organisatie in de praktijk 
WSP Parkstad is hét loket voor werkgeversdienstverlening en hét regionale expertisecentrum voor inclusieve arbeid. Wij helpen uw bedrijf bij de ontwikkeling in de richting van een ‘inclusieve organisatie’: een organisatie waarbij de nadruk niet ligt op aanpassing, maar op respect voor verschillen. Een organisatie die ruimte schept, zodat iedereen meedoet en meetelt. Hoe dat werkt in de praktijk, weten onze adviseurs als geen ander. Zij beschikken over een breed scala aan instrumenten en concrete oplossingen om wensen en verwachtingen van werkgevers en werknemers duurzaam op elkaar af te stemmen.


Zet de stap
Ziet u diversiteit niet als een probleem, maar als een rijkdom? Erkent u het belang van samen werken en samen leven. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gesprek over de economische, juridische en sociaal-maatschappelijke voordelen van social return en uw organisatie als inclusieve organisatie.