be8cf000cd92309d31ce2bb5364a002a5a435eba.jpg

WSP Parkstad zoekt Manager Sales

Ter ondersteuning van de commerciële organisatie zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die invulling gaat geven aan de functie:

Manager Sales

(32-36 uur per week)


WAT GA JE DOEN

Als manager sales geef je leiding en sturing aan het salesteam. Ten aanzien van het salesteam heb je een coachende rol en begeleid je de teamleden op individueel niveau. In overleg met de commercieel directeur stel je een concreet salesplan op met bijbehorende commerciële targets. Je zorgt voor de realisatie hiervan en bewaakt de vastgestelde koers en stuurt zo nodig bij. Om inzicht te geven en tijdig bij te sturen lever je de juiste sturing- en managementinformatie aan. Je analyseert onder andere de markt, de diverse accounts, stelt risicoanalyses op en adviseert hierover. Je beheert de eigen accounts, verricht (warme en koude) acquisitie en voert verkoop en aftersales gesprekken. Je zorgt voor de afstemming binnen het commerciële traject, maakt prijsafspraken etc. Je vertaalt arbeidsvraagstukken en zorgt mede voor innovatieve oplossingen gericht op de lokale en regionale markt. Je maakt deel uit van het managementteam van Detacheringen. Als manager sales vertegenwoordig je de belangen van ons bedrijf en initieer en bevorder je de samenwerking tussen relevante partijen.


WIE ZOEKEN WIJ

Een zelfstandige en ondernemende professional met een kritische en vernieuwende blik die een frisse bijdrage levert aan het team en de organisatie. Als persoon ben je commercieel ingesteld, je bent analytisch, realistisch, gedreven, klant- en resultaatgericht. Je bent een evenwichtige persoonlijkheid die betrokkenheid en rust uitstraalt in de omgang met medewerkers, (potentiële) klanten en derden. Je laat je niet snel uit het veld slaan door tegenslagen en hebt de flexibiliteit om snel op veranderende omstandigheden in te spelen. Je bent in staat een relevant netwerk op te bouwen en dit te onderhouden. Als teamspeler stel je je toegankelijk en coachend op en ben je een natuurlijk leider. Daarbij ben je in staat mensen op basis van argumenten, kwaliteit en een juiste houding te overtuigen en kun je bij weerstand omschakelen op een andere benadering als de situatie daarom vraagt.


WAT VRAGEN WIJ

  • Fulltime beschikbaar, 36 uur/week.

  • Afgeronde hbo-opleiding richting commerciële economie

  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring met leidinggevende verantwoordelijkheden.


WAT HEBBEN WIJ TE BIEDEN

Geboden wordt een uitdagende functie binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden een professional de ruimte om de functie nog verder vorm te geven. De functie is indicatief ingeschaald in schaal 12 (CAR-UWO).


Het betreft in eerste instantie een functie van 1 jaar waarbij bij gebleken geschiktheid de arbeidsovereenkomst omgezet wordt in een vast dienstverband.


INTERESSE

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern opengesteld, waarbij interne medewerkers alsmede medewerkers van binnen IGOM participerende organisaties bij gelijke geschiktheid voorrang genieten. Nadere informatie over de functie kunt je inwinnen bij dhr. Robert Dackus (Manager HRM) via het telefoonnummer van het directiesecretariaat 045 - 566 63 01.

Je kunt jouw interesse schriftelijk kenbaar maken middels een motivatiebrief en bijbehorend CV tot uiterlijk 12 januari 2020. Je kunt jouw sollicitatie richten aan het directiesecretariaat, o.v.v. vacature manager sales, per post naar postbus 330, 6400 AH Heerlen of per e-mail directiesecretariaat@wspparkstad.nl.

Indien je voor 25 januari 2020 geen uitnodiging hebt ontvangen voor een eerste gesprek, kun je ervan uitgaan dat je niet behoort tot de geselecteerde kandidaten.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.