f9bae49d74afbba9bff7c0a6b24a0e2e7d4564a1.jpg

WSP Parkstad zoekt doortastende jobcoach

Ter versterking van het team jobcoaches is WSP Parkstad op zoek naar een nieuwe collega die invulling gaat geven aan de functie:

Jobcoach

(36 uur per week)


WAT GA JE DOEN

 • Coachen en begeleiden van medewerkers met een (grote) afstand tot de reguliere arbeidsmarkt binnen een werksituatie. Het betreft een brede groep personen met een grote verscheidenheid aan beperkingen ten aanzien van het verrichten van arbeid. Het doel is het realiseren van duurzame arbeidsinzet binnen zo regulier mogelijk werk bij werkgevers in de regio.
 • Opstellen van (voortgangs)rapportages.
 • Uitvoeren van werkgeverstaken voor gedetacheerde medewerkers waaronder ziekteverzuim-begeleiding.
 • Onderhouden van contacten met onder andere werkgevers (inleners) en het UWV.
 • Zorgdragen voor een tijdige en correcte administratie.


WIE ZOEKEN WIJ
Een collega die een flexibele, proactieve en energieke aanpak hanteert. Een doortastende jobcoach die stevig in de schoenen staat en die in staat is medewerkers te stimuleren en te motiveren.


WAT VRAGEN WIJ

 • Een afgeronde relevante HBO-opleiding. Tevens een afgeronde vervolgopleiding tot gecertificeerd jobcoach inclusief registratie als Noloc Erkend Jobcoach of de bereidheid deze certificering en registratie te behalen.
 • Een proactieve en resultaatgerichte werkhouding, zelfstandigheid, flexibiliteit en stressbestendigheid.
 • Sociaal bewogen, maar tegelijkertijd ook zakelijk kunnen denken en handelen.
 • Kennis van de doelgroep en de relevante wet- en regelgeving.
 • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Rijbewijs B.


WAT HEBBEN WIJ TE BIEDEN
Geboden wordt een uitdagende functie binnen een dynamisch werkveld en binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is. Salariëring is afhankelijk van opleiding, capaciteiten en ervaring. De functie is ingeschaald in schaal 9 (CAR-UWO).

Het betreft in eerste instantie een functie van een jaar, waarna bij gebleken geschiktheid de arbeidsovereenkomst voortgezet zal worden.

INTERESSE
De vacature wordt gelijktijdig in- en extern opengesteld waarbij interne medewerkers alsmede medewerkers van de deelnemende organisaties bij gelijke geschiktheid voorrang genieten. Nadere informatie over de functie kun je inwinnen bij Tessa Bracke (manager detachering) of bij Marlène. Beunis (P&O-adviseur) bereikbaar via de receptie: 045 – 566 66 00.

Je kunt jouw interesse schriftelijk kenbaar maken middels een motivatiebrief en bijbehorend CV tot uiterlijk 2 februari 2020. Je kunt jouw sollicitatie richten aan Marlène Beunis via e-mail marlene.beunis@wspparkstad.nl. Indien je vóór 15 februari aanstaande geen uitnodiging hebt ontvangen voor een eerste gesprek, kun je ervan uitgaan dat je niet behoort tot de geselecteerde kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.