af535534b43b1543017b0926e7815d6238a44962.jpg

WSP Parkstad verwelkomt Manager Sales Stefan Kleintjens

Mijn achtergrond
Ruim 17 jaar geleden ben ik actief geworden binnen het werkveld van arbeidsbemiddeling, re-integratie en outplacement. Dit is het werkveld waar ik mij helemaal in thuis voel. Het succesvol bij elkaar brengen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt, zeker voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, is voor mij het mooiste wat er is. Binnen dit werkveld ben ik als Re-integratieadviseur, Vestigingsmanager, Regiomanager en Operationeel Manager (landelijk) verantwoordelijk geweest voor onder andere uitvoering, strategie en beleid. Ik heb gewerkt voor- en met diverse overheden, onderwijsinstellingen, grote- en/of landelijke bedrijven maar ook (lokale) MKB-bedrijven. Ook heb ik meerdere multidisciplinaire arbeidsprojecten mogen aansturen en ben ik als trainer/docent actief geweest.

Mijn ambitie
Ik kijk er naar uit om samen met het team nieuwe, kansrijke initiatieven te ontwikkelen die tot concrete resultaten leiden en draag graag de verantwoordelijkheid voor het bereiken van onze gestelde doelen. Ik krijg er energie van om bezig te zijn met oplossingen voor complexe arbeidsmarktvraagstukken en om win-win situaties te creëren op het gebied van vraag en aanbod, juist voor de niet makkelijk te bemiddelen doelgroepen. En dat alles te doen binnen de gestelde financiële en bestuurlijke kaders en in goede samenwerking met onze (keten)partners, rekening houdend met ieders belangen, vind ik enorm uitdagend.

Mijn enthousiasme voor WSP Parkstad
Naast mijn enthousiasme voor de inhoud van de functie ben ik ook enthousiast om deze functie juist voor- en in de regio Parkstad uit te mogen oefenen. Ik ben zeer betrokken bij de stad en de regio. Ik vind het geweldig dat ik een inhoudelijk interessante functie mag vervullen en nog mooier om dit binnen een organisatie te mogen doen waarin ik iets kan betekenen voor de mensen, de stad en de regio.

Ik heb er veel zin in  om mijn bijdrage te gaan leveren aan de mooie missie van WSP Parkstad: “Duurzaam betaald werk is beschikbaar en bereikbaar voor iedereen die mee wil doen en wil werken naar vermogen”. In mijn eerste week heb ik alleen maar enthousiaste collega’s mogen ontmoeten die deze missie, ieder vanuit hun eigen rol, vol energie uitdragen.

Aan alle collega’s die ik nog niet heb gesproken en aan al onze (keten)partners en relaties: ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!