e7de4e006c7e63142039686ce001ce9be9e6227b.jpg

WSP Parkstad verwelkomt dedicated accountmanager Geert van Nuijs

Hallo allemaal! Ik stel me graag aan jullie voor. Mijn naam is Geert van Nuijs, 33 jaar en samen met mijn partner Britt wonen we in Heerlen. Sinds kort zijn we ook trotse ouders geworden van onze zoon Jent. Mijn grote passie is het lopen van (ultra)marathons door natuurlijke omgevingen. Wat mij hier zo aan fascineert is het stilstaan bij het moment en het duel met de gedachten en te blijven doorgaan. Na het afronden van mijn opleiding ben ik mijn loopbaan begonnen bij stichting Schunck*. Hier heb ik 11 jaar mogen werken en gegroeid naar een coördinerende en leidinggevende rol, voor de aansturing van de frontoffice en de hospitality van de organisatie. Vanuit mijn drijfveer en ambitie om mensen te coachen en te begeleiden naar werk, ben ik in 2018 gestart in de rol van personeelscoach bij Stichting WerkvoorHeerlen. Een prachtig leer-werkbedrijf en waar ik terugkijk op een fantastische en leerzame periode. Hier heb ik natuurlijk ook kennisgemaakt met de organisatie- en samengewerkt met het Salesteam van WSP Parkstad. Wat hieruit volgde was een mooie en logische vervolgstap, een verbindende rol tussen WerkvoorHeerlen en WSP Parkstad. 

Per 8 oktober ben ik als dedicated accountmanager gestart bij WSP Parkstad. Dank voor jullie hartelijke ontvangst en de fijne gesprekken. En met wie ik nog niet kennis heb gemaakt, ik kijk er al naar uit! 

Als een soort van ‘spin in het web’ ben ik het aanspreekpunt voor WSP Parkstad en WerkvoorHeerlen en er mede voor verantwoordelijk dat de kandidaten van WerkvoorHeerlen via WSP Parkstad worden begeleid naar duurzame arbeid. Een uitdaging waar ik super veel zin in heb. En ik verheug me op de samenwerking met het Salesteam en alle andere collega’s, klanten en partners van WSP!

Verder ben ik enthousiast, leergierig, gedreven en met respect voor de ander. Ik kijk naar kansen en talenten en ik vind het belangrijk om doelen te stellen en te bereiken, zowel in mijn privé als zakelijk. Falen bestaat voor mij niet, er zijn enkel tegenslagen in je route naar een doel om daarvan te leren en te blijven groeien; blijf jezelf uitdagen en verbazen! En heel graag tot snel!