b9f600cb9c49e3ac66653fb4b7841d63d200fbc9.jpg

WSP Parkstad en Zuyderland bekrachtigen samenwerking voor de komende drie jaar

“Zuyderland is met ruim 9500 medewerkers een van de grootste werkgevers van Limburg en we zijn trots om deze samenwerking voort te zetten”, aldus Martijn Lamberti-Henquet, commercieel directeur van WSP Parkstad. “We kijken uit naar deze langdurige samenwerking in momenteel roerige tijden.”

Esther Urlings, RVE manager P&O Zuyderland, licht toe waarom de samenwerking met WSP Parkstad en de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zo belangrijk is. “Een driejarig contract tekenen in deze tijd is best bijzonder. Dat zegt iets over ons vertrouwen in deze samenwerking naar de toekomst toe. In de doelstellingen die we nastreven zitten we volledig op één lijn. Naast dat we willen investeren in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, zorgen alle uitdagingen op de arbeidsmarkt ervoor dat óók mensen met een afstand te arbeidsmarkt gewoon heel hard nodig zijn op de werkvloer.”

WSP Parkstad is namens de vier WerkgeversServicepunten in Zuid-Limburg dé aanspreekpartner voor zorgorganisaties als het gaat om bemiddeling van Participatiewet-kandidaten uit heel Zuid-Limburg. Om de beschikbare kandidaten zo goed mogelijk voor te bereiden op werken in de zorgsector worden diverse initiatieven ontwikkeld, legt Lamberti-Henquet uit: “Samen met ontwikkelbedrijven in Parkstad zullen we werkleerlijnen in de zorg opzetten om kandidaten werkfit te maken. Het ‘oefenen’ in een werkleer-omgeving werkt drempelverlagend voor een succesvolle instroom in de zorg. Zo zorgen we voor betrokken en gemotiveerde medewerkers voor het Zuyderland concern.”Alle betrokkenen op een rijtje v.l.n.r en v.o.n.b. :
Martijn Lamberti-Henquet – Commercieel Directeur WSP Parkstad
Esther Urlings – RVE manager P&O Zuyderland
Hugo de Loo – Senior Inkoper Zuyderland
Ben Polak – Manager Loopbaancentrum Zuyderland
Sjorsj Amkreutz – Arbeidsmakelaar WSP Parkstad
Sjef Cortenraede – Senior Beleidsadviseur Zuyderland
Stefan Kleintjens – Salesmanager WSP Parkstad

Afwezig op deze foto maar net zo betrokken bij onze partner Zuyderland:
Pierre Claessens – Manager Detachering WSP Parkstad
Kirsten Kurvers – Accountmanager WSP Parkstad
Ton van Osch – Teamleider Detachering WSP Parkstad