fcc5e3ddd5d9c88cd56891a149de0878471e78d9.jpg

WSP Parkstad actief in de Week van de Alfabetisering

De week begint met een taalinspiratiemarkt die georganiseerd wordt door SCHUNCK* Bibliotheek samen met het Bondgenootschap Geletterdheid Parkstad, waar WSP Parkstad / WOZL ook lid van is. Met deze en andere activiteiten deze week laten we belangstellenden en de doelgroep kennis maken met ons aanbod. We hopen hen hierdoor te motiveren om van dat aanbod gebruik te maken en zo hun vaardigheden te verbeteren.

Vandaag heeft de Heerlense burgemeester Emile Roemer de website Letterliefde in Parkstad van het Bondgenootschap Geletterdheid Parkstad gelanceerd. De onthulling van de nieuwe website vond plaats tussen 11.00 en 12.00 uur bij Bibliotheek Schunck* Glaspaleis. De website www.letterliefdeparkstad.nl, bijbehorende filmpjes en campagne laten de concrete resultaten zien die het Bondgenootschap Geletterdheid Parkstad heeft verwezenlijkt.

Van dinsdag tot en met donderdag houdt WSP Parkstad taalmarkten op de eigen locaties om zoveel mogelijk medewerkers te informeren over het belang om onder andere taal-, reken-, computervaardigheden te ontwikkelen. Heb jij als medewerker interesse om je verder te ontwikkelen op een van deze gebieden? Bekijk dan bijgevoegde informatiefolder en meld je aan!

Download de bijlage