2fb752440e118369890e8165ab8a4a0c34e06aac.jpg

WSP Parkstad 2 nieuwe accountmanagers rijker

Ons salesteam heeft vandaag versterking gekregen in de vorm van twee fanatieke accountmanagers. Beide dames stellen zich graag persoonlijk aan u voor:


Kirsten Kurvers

"Ik ben Kirsten Kurvers, 30 jaar en woonachtig in Heerlen. Per 1 juni ga ik aan de slag als accountmanager bij WSP Parkstad. Voor mij een logische volgende stap in mijn carrière. De laatste jaren heb ik vooral ervaring opgedaan binnen de arbeidsbemiddeling. Samenwerken met interessante ondernemers en bedrijven, werken op snijvlak van vraag- en aanbod en oplossingen bieden voor alle vraagstukken op het gebied van HR zijn zaken waar ik mij dagelijks mee bezig hield. Ik hoop dan ook dat ik in mijn nieuwe functie meer van zulke mooie samenwerkingen tot stand mag gaan brengen. Ik heb er zin in!"

Asiya Duran

"Mijn naam is Asiya Duran, ik ben 40 jaar en kom uit Maastricht (oorspronkelijk ben ik een geboren en getogen Bosschenaar). Tot eind mei 2017 heb ik gewerkt bij de gemeente Kerkrade in het team “Naar Buiten” als Adviseur Werk. Dit heb ik met veel plezier gedaan, maar uiteraard ben ik ook erg blij dat ik per 1 juni bij het WSP kan starten als accountmanager. Ik heb er in ieder geval enorm veel zin in."