be5b6ae679207e1e9edd7094ed9cf217fa463c36.jpg

Word jij de nieuwe directiesecretaresse van WSP Parkstad?

Voor het versterken van het directiesecretariaat zijn we op zoek naar een nieuwe collega die invulling gaat geven aan de functie van directiesecretaresse (36 uur per week).


WAT GA JE DOEN

 • Je verricht allerhande secretariële, organisatorische en administratieve werkzaamheden voor het directieteam zoals correspondentie, agendabeheer, voortgangsbewaking en het organiseren van bijeenkomsten en activiteiten.
 • Je bent verantwoordelijk voor de administratieve voorbereiding en afhandeling van verschillende vergaderingen.
 • Je houdt diverse bestanden en (digitale) archieven actueel en verstrekt daaruit informatie.
 • Je verricht voortgangscontroles en bewaakt de planning van afspraken.
 • Je verricht correspondentie- en tekstverwerkingswerkzaamheden zoals het uitwerken van concept brieven en verslagen.
 • Je beantwoordt vragen van medewerkers en externen of leidt deze door naar een verantwoordelijk collega.


WIE ZOEKEN WIJ

Een gedreven accurate collega die een verbindende factor kan vormen binnen onze organisatie. Je bent organisatorisch sterk en je beschikt over een stevige persoonlijkheid. Daarnaast ben je dienstverlenend, ondernemend en heb je een flexibele en positieve grondhouding. Ben jij integer, assertief en een teamplayer, dan ben jij de collega die we zoeken.


WAT VRAGEN WIJ

 • Een afgeronde relevante opleiding (bijv. managementassistente) op minimaal mbo 4-niveau;
 • Minimaal drie jaar werkervaring op het gebied van managementondersteuning;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Goede beheersing van het MS Officepakket;
 • Passie voor je werk en het werkveld.


WAT HEBBEN WIJ TE BIEDEN

Wij bieden je een uitdagende functie binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is. We bieden jou als professional de ruimte om de functie nog verder vorm te geven. De functie is ingeschaald in schaal 7 (CAR UWO). Het betreft in eerste instantie een functie van 1 jaar, waarbij bij gebleken geschiktheid de arbeidsovereenkomst voortgezet zal worden.


INTERESSE

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern opengesteld, waarbij interne medewerkers alsmede medewerkers van binnen IGOM participerende organisaties bij gelijke geschiktheid voorrang genieten. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Nadere informatie over de functie kun je inwinnen bij dhr. Fred Dijk (algemeen directeur/secretaris) of bij dhr. Robert Dackus (manager HRM) via het telefoonnummer van het directiesecretariaat 045-566 6301.

Je kunt jouw interesse schriftelijk kenbaar maken middels een motivatiebrief en bijbehorend CV tot uiterlijk 30 juni 2021. Je kunt jouw sollicitatie richten aan het directiesecretariaat, o.v.v. vacature directiesecretaresse, per post naar postbus 330, 6400 AH Heerlen of per e-mail directiesecretariaat@wspparkstad.nl.

Indien je voor 15 juli 2021 geen uitnodiging hebt ontvangen voor een eerste gesprek, kun je ervan uitgaan dat je niet behoort tot de geselecteerde kandidaten.