136be7826617223c996b1f2d8b31df36030a6081.jpg

Wokken met het hele team! Want de afgesproken productie bij Rd4 is gehaald

Dik een jaar geleden is het sorteringsproces nog verder verfijnd. Inmiddels zijn ook de juiste mensen op de juiste plek geplaatst in het proces. En dat heeft effect!
Alle inspanningen hebben ertoe geleid dat de dag-productie zeer stabiel is en dat er geen pieken en of dalen meer in het productieproces zitten.

Vanwege die stabiele productie heeft manager Jeroen Hubens van Rd4 eind vorig jaar de afspraak gemaakt met de medewerkers  dat als zij de productie in het eerste kwartaal van 2019 op een bepaald niveau zouden houden dat als dank voor de geleverde prestatie, alle medewerkers van het Textiel Sorteercentrum op kosten van Rd4 zou gaan wokken.

De productie werd gehaald! En Rd4 heeft hun belofte ingelost. Op vrijdag 17 mei was het dan eindelijk zover, toen gingen ongeveer 75 medewerkers (een deel van het team) gezellig wokken bij Parkstad Plaza aan de Roda Ring in Kerkrade.

WSP Parkstad is uiteraard ontzettend trots op het hele team aan medewerkers bij het Textiel Sorteercentrum en dankt Rd4 voor dit mooie gebaar!