5a62f17de35c524ae5b2265834c8701bb8b4de1d.jpg

Wij zoeken resultaatgerichte, ondernemende matchmaker!

WAT GA JE DOEN
De doelstelling van WSP Parkstad is dat iedereen deelneemt aan de samenleving, bij voorkeur door te werken. WSP Parkstad voert een actief arbeidsmarktbeleid om de vraag naar en het aanbod van arbeid in de regio met elkaar te verbinden, op de korte én op de lange termijn. Als accountmanager ondersteun  je de totstandkoming van  arrangementen met werkgevers en zorg je voor de invulling van vacatures en werkervaringsplekken met kandidaten uit de doelgroep. Je maakt deel uit van een team van accountmanagers in het grotere geheel van het WSP Parkstad. Je signaleert kansen voor werkzoekenden, analyseert de vraag van werkgevers en creëert nieuwe mogelijkheden voor de doelgroep van de Participatiewet. Je bent deskundig en creatief in het passend maken van het aanbod van vacatures voor onze doelgroep. En je maakt prijsafspraken en draagt zorg voor het opstellen van offertes en contracten.

In- en extern ben je het aanspreekpunt voor werkgevers. Je initieert en onderhoudt een relatienetwerk met werkgevers- en werkgeversorganisaties. Ook verzamel je strategische marktinformatie zodat je weet waar nu kansen liggen én waar die in de toekomst gaan ontstaan. Je draagt zorg voor de realisatie van verkoop- en omzetdoelstellingen. Als accountmanager werk je nauw samen met werkgevers, gemeenten en andere externe ketenpartners.

WIE ZOEKEN WIJ
Voor deze spilfunctie zoeken wij een representatieve professional die in samenwerking met het team duurzame relaties met regionale werkgevers kan op- en uitbouwen. Je doorziet bedrijfsprocessen en je kunt over de grenzen van het bestaande heen kansen signaleren en concretiseren.

Het aangaan van allianties en het matchen van medewerkers en (aangepast) werk is jouw passie, het vinden van een balans tussen financieel en sociaal rendement is daarbij jouw leidraad.

WAT VRAGEN WIJ
Voor deze positie beschik je over een afgeronde opleiding op minimaal HBO/Bachelor-niveau in combinatie met relevante werkervaring.  Je hebt aantoonbare affiniteit met de wereld van werkgevers en werkzoekenden en bij voorkeur beschik je al over een eigen netwerk. Daarbij sta je bekend om je zeer sterke  communicatieve vaardigheden. Termen als resultaatgericht, gedreven, ondernemend en creatief passen één-op-één bij je natuur. Tot slot beschik je over een gezonde portie lef en zie je het als jouw uitdaging om bij werkgevers kansen te creëren voor onze werkzoekenden.

WAT HEBBEN WIJ TE BIEDEN
Geboden wordt een uitdagende, nieuwe functie binnen een dynamisch werkveld en binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is. De functie biedt een professional de ruimte om de functie nog verder vorm te geven. De functie is  ingeschaald in schaal 10 (CAR-UWO). Het betreft in eerste instantie een positie van een jaar waarbij bij gebleken geschiktheid de arbeidsovereenkomst voortgezet zal worden.

INTERESSE
De vacature wordt gelijktijdig in- en extern opengesteld waarbij interne medewerkers alsmede medewerkers van de deelnemende organisaties bij gelijke geschiktheid voorrang genieten. Nadere informatie over de functie kunt u inwinnen bij mw. D. Smeets, teamleider WSP Sales, telefoonnummer: 0642345043.

Je kunt jouw interesse schriftelijk kenbaar maken middels een motivatiebrief en bijbehorend CV tot uiterlijk 19 maart. Je kunt jouw sollicitatie richten aan mw. D. Smeets,  Kloosterweg 1, 6412 CN Heerlen of per e-mail directiesecretariaat@wspparkstad.nl. Indien je voor 30 maart geen uitnodiging hebt ontvangen voor een eerste gesprek, kun je ervan uitgaan dat je niet behoort tot de geselecteerde kandidaten.