0243af31f47ecc880c2b121acf70c68e9b039cdc.jpg

Snuffelstage Slot Schaesberg op 4 en 5 april

In deze (gratis) cursus maak je kennis met de ambachtelijk manier van bouwen, metselen, voegen, timmeren en smeden en leer je ook over nieuwe technieken. Tijdens de snuffelstage dagen we je uit om de hamer, beitel, troffel, voegijzer, smeedhamer en smeedijzer op te pakken en mee te bouwen. De lessen zijn helemaal op de praktijk gericht en worden gegeven door ervaren leermeesters, die de lessen aanpassen aan het niveau van de deelnemer.

Natuurlijk krijg je ook een rondleiding over het terrein en maak je kennis met de geschiedenis en de toekomstplannen van Slot Schaesberg. Kortom een unieke ervaring die je nooit meer vergeet!

Deelname aan de snuffelstage is gratis en open voor iedereen. Inschrijven gaat via het inschrijfformulier op www.revivak.eu/agenda of www.slotschaesberg.nl/nieuws. Je kunt ook een e-mail te sturen aan: aryan.klein@slotschaesberg.nl. Zet in de e-mail je naam, adres, e-mail, telefoonnummer en geef aan of je al ervaring hebt in een van de onderwerpen van de snuffelstage.

Bekijk de bijlage voor meer informatie en het programma!

Download de bijlage