0f3a0216cd6a7ed583846a8ae5e6a28edd30c6ad.jpg

Ondernemingsraad werkt milieubewust met iPads!

Het werken met iPads is sneller, efficiënter, werkplek-onafhankelijk én milieubewust!

Marcel Poulisse, voorzitter Ondernemingsraad, is blij met deze ontwikkelingen
"De OR is van mening dat techniek niet voorbehouden dient te zijn aan een selecte groep medewerkers. Daar waar het gaat om papier verslindende documenten,  die tevens in veelvoud gekopieerd dienen te worden, biedt een iPad uitkomst op het gebied van efficiënter werken en een lager papierverbruik.

Daarnaast levert het tijdwinst op als iedereen bij aanvang van een vergadering of bij onderling overleg met leden van de OR, direct alle stukken kan inzien. Door gebruik van  het juiste programma kunnen aanvullingen en opmerkingen van collegae direct geplaatst en gezien worden. En ook dat is weer tijdwinst!

Last but not least wij zijn een bedrijf van ruim 3500 medewerkers met een OR van 13 personen, welke het bedrijfsbelang en het werknemersbelang in balans dienen te houden. Het gaat te ver om voor kleine zaken steeds een vergadering te plannen. Door het gebruik van iPads kan iedereen op locatie blijven en toch de verbinding met elkaar houden.

De tijd staat niet stil, we leveren meer werk in kortere tijd en dat gaat alleen met de juiste technische ondersteuning."