6cf840c944929613fc3da9dfc4aa6d16c9f7eaed.jpg

Nieuwe ICT Manager Frank Vroomen

Mijn naam is Frank Vroomen (40), ik woon in Puth maar geboren en getogen in Schinnen. Vanaf 1 april ben ik in een wel hele vreemde tijd gedeeltelijk begonnen als Manager ICT bij WSP Parkstad, per 1 juni zal ik deze rol fulltime gaan vervullen.

Voordat ik bij WSP Parkstad in dienst trad ben ik 20 jaar de oprichter en mede eigenaar geweest van Communicatie en Multimediabedrijf Mediamens. Bij Mediamens ligt het zwaartepunt op de ontwikkeling van Cloud-Based maatwerkapplicaties. Letterlijk programmerend begonnen op de zolderkamer en uitgebouwd tot een solide MKB bedrijf in de Westelijke Mijnstreek met klanten door heel Nederland en daarbuiten. Na 20 jaar was het tijd voor een nieuwe stap in mijn zakelijke carrière.

Als Manager ICT wil ik de nieuwe moderne werkplek verder professionaliseren en toewerken naar een meer standaardisering en samenhang van het ICT landschap, zonder daarbij de wensen van de gebruikers en het werkproces uit het oog te verliezen. Een ander belangrijk speerpunt hierin is informatiebeveiliging, zeker in een informatie verwerkende organisatie als WSP Parkstad.

Ik kijk er naar uit om samen met mijn team voor jullie aan de slag te gaan, om gezamenlijk tot een ICT landschap te komen waar iedereen blij van wordt. ICT dient daarbij te faciliteren en mag niet leading zijn.

En onthoud bij IT-ers gaat alles automatisch, maar niets vanzelf ;-)