c6acb3c8b8a02b691d2221b66a070ca4251391de.jpg

Nieuwe accountmanager sales: Meriam Weiss

Mijn naam is Meriam Weiss (56), ik woon in Heerlen en ben sinds 1 september in dienst van WSP Parkstad. Hier zal ik de functie van Accountmanager voor beyond en MedTech vervullen.

De afgelopen 27 jaar ben ik werkzaam geweest als senior consultant bij Manpower, waar ik  verantwoordelijk ben geweest voor de grote accounts, zoals APG, Medtronic, Open Universiteit en DocMorris. In december 2016 heb ik binnen Manpower de overstap gemaakt naar het Social Developmentteam. In deze functie heb ik invulling mogen geven aan het zij-instroomtraject van beyond, het opleiding- en ontwikkeltraject binnen de Medische logistieke bedrijven. Beyond biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid om een MBO diploma te halen, daarnaast starten ze direct als logistiek medewerker binnen een van de aangesloten MedTech-partners. In deze functie heb ik nauw samengewerkt met collega’s van het WSP Parkstad, Britt Fielitz, Cindy Claessen en Bas Wouters.

In 2019 ben ik nauw betrokken geweest bij de opzet voor het voorportaal bij Medtronic waar wij statushouders de kans bieden om hun inburgering af te ronden en tegelijkertijd te starten aan de MBO opleiding voor assistent Logistiek medewerker. Om dit traject verder uit te bouwen en nog steviger op de kaart te zetten heb ik de overstap gemaakt naar WSP Parkstad. Ik kijk uit naar deze uitdaging en vooral naar de samenwerking met mijn collega’s in het salesteam.

WSP Parkstad wenst Meriam veel succes en plezier in haar nieuwe functie!