02e2c66171aa1497005a60b1f85b52ee33bab638.jpg

Nieuwe accountmanager sales: Lars Wolfswinkel

Mijn naam is Lars Wolfswinkel (24), woonachtig in Heerlen maar geboren in Gouda. Ik ben vanaf 1 december begonnen bij WSP Parkstad als Accountmanager met de focus op productie en industrie.

Ik ben vorig jaar afgestudeerd aan Zuyd Hogeschool Maastricht waar ik mijn Bachelor International Business & Administration heb behaald. Na een tijdelijke job te hebben gehad bij Rockwool, de stap gemaakt naar Accenture als Junior Project Manager. Ik merkte echter al gauw dat ik daar mijn enthousiasme en ontwikkelwensen voor Sales en Accountmanagement niet voldoende kon verwezenlijken. Dit heeft mij doen besluiten om door te zoeken naar een sales-gerelateerde functie, zodoende bij WSP Parkstad terecht gekomen.

Waarom WSP Parkstad? Het leek mij een hele mooie kans om mijn kennis en ervaring binnen Sales en Accountmanagement te ontwikkelen bij deze organisatie samenhangend met het werken met een uitdagende doelgroep.

Nogal een hele vreemde tijd om een nieuw avontuur aan te gaan, maar absoluut niet onmogelijk! Ik kijk er erg naar uit om aan de slag te gaan, om gezamenlijk de gewenste doelen te behalen. Gezien de huidige situatie zal het lastig zijn om iedereen face-to-face te ontmoeten, dus schroom niet om mij via Teams te benaderen.

WSP Parkstad wenst Lars heel veel succes!