228bdc545c3cb6d49be8dec5b5d4e84cc97053a4.jpg

Manager Detachering gezocht: kom jij ons management versterken?

Voor een van onze drie detacheringstakken zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega die invulling gaat geven aan de functie:

Manager Detachering

 (gemiddeld 36 uur per week)


WAT GA JE DOEN
WSP Parkstad Detacheringen is bestaat uit in 3 bedrijfsonderdelen, met elk een eigen manager. Samen vormen zij het management van de detacheringsactiviteiten. Als manager Detachering ben je verantwoordelijk voor het integraal aansturen van het aan jou toegewezen bedrijfsonderdeel en leg je verantwoording af aan de directie van WSP Parkstad. Je neemt deel aan het organisatie brede managementteam en bepaalt zo mede het strategisch beleid van de onderneming. Je bedrijft actief acquisitie en door het erkennen en signaleren van ontwikkelingen in de markt weet je samen met het salesteam kansen om te zetten in concrete opdrachten dit alles binnen de kaders van zowel de Sociale Werkvoorziening als de Participatiewet. Je bent in staat met verfrissende ideeën en op basis van samenwerking de successen van de 3 detacheringsonderdelen en de afdeling Sales verder uit te bouwen. Verder ontwikkel en onderhoud jij je eigen relatienetwerk en bevorder je de samenwerking met diverse partijen.

WIE ZOEKEN WIJ
Wij zoeken een zelfstandige professional die proactief, ondernemend, gedreven en resultaatgericht is. Je bent een open en evenwichtige persoonlijkheid die betrokkenheid en rust uitstraalt in zijn omgang met medewerkers en klanten. Je beweegt je gemakkelijk tussen mensen van verschillende niveaus en bent in staat om het bestaande netwerk verder uit te bouwen en te onderhouden. Je bent een verbinder, je overbrugt tegenstellingen en zoekt de samenwerking met anderen op voor het behalen van optimale resultaten. Je bent als marktgericht denker in staat om mogelijkheden voor het bedrijf te onderkennen en weet op basis van een methodische aanpak en met behulp van data-analyse kansen te genereren en doelstellingen te realiseren. Je bent integer en een voorbeeld in het handhaven van algemeen aanvaarde sociale- en ethische normen. Verder ben je iemand die kan enthousiasmeren en stuurt op resultaat en kwaliteit door medewerkers aan te spreken op hun ondernemerschap en professionaliteit.

WAT VRAGEN WIJ

 • Fulltime beschikbaar op basis van 36 uur per week;
 • HBO- opleiding;
 • Aantoonbare leiderschapskwaliteiten;
 • Kennis en ruime ervaring met zowel Sociale werkvoorziening als de Participatiewet;
 • Kennis van de markt/branche en de daarbij behorende wet- en regelgeving;
 • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.


COMPETENTIES

 • Plannen en organiseren;
 • Ondernemerschap;
 • Sturen;
 • Resultaatgerichtheid;
 • Innoveren en inspireren;
 • Motiveren en verbinden.


WAT HEBBEN WIJ TE BIEDEN
Geboden wordt een uitdagende functie binnen een dynamisch werkveld en binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden een professional de ruimte om de functie nog verder vorm te geven. De functie is ingeschaald in schaal 13 (CAR-UWO).

Het betreft in eerste instantie een functie van 1 jaar waarbij bij gebleken geschiktheid de arbeidsovereenkomst omgezet wordt in een vast dienstverband.

INTERESSE
De vacature wordt gelijktijdig in- en extern opengesteld, waarbij interne medewerkers alsmede medewerkers van binnen IGOM participerende organisaties bij gelijke geschiktheid voorrang genieten. Nadere informatie over de functie kun je inwinnen bij de heren Fred Dijk (algemeen directeur) of Robert Dackus (manager HRM) via het telefoonnummer van het directiesecretariaat: 045 – 5666301.

Je kunt jouw interesse schriftelijk kenbaar maken middels een motivatiebrief en bijbehorend CV tot uiterlijk 31 augustus 2021. Je kunt jouw sollicitatie richten aan het directiesecretariaat, o.v.v. vacature manager detachering, per e-mail naar directiesecretariaat@wspparkstad.nl. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Indien je voor 14 september a.s. geen uitnodiging hebt ontvangen voor een eerste gesprek, kun je ervan uitgaan dat je niet behoort tot de geselecteerde kandidaten.