15862a482ccfada5578b3ffe117c43ea81fb9ed6.jpg

Managementassistent gezocht!

Voor het versterken van het directiesecretariaat is WSP Parkstad op zoek naar nieuwe collega die invulling gaat geven aan de functie:

Managementassistent

- gedreven collega met inzicht - 
(36 uur per week)

WAT GA JE DOEN

 • Je verricht diverse secretariële, organisatorische en administratieve werkzaamheden voor managers en de directie w.o. correspondentie en het organiseren van bijeenkomsten en activiteiten;
 • Je bent belast met de administratieve voorbereiding en afhandeling van diverse vergaderingen (verslaglegging e.d.);
 • Je levert inhoudelijke ondersteuning op het terrein van secretariaatsvoering w.o. het gebruik van diverse geautomatiseerde systemen en het maken van presentaties;
 • Je houdt diverse bestanden en (digitale) archieven actueel en verstrekt daaruit informatie;
 • Je verricht voortgangscontroles en bewaakt de planning van afspraken;
 • Je verricht correspondentie- en tekstverwerkingswerkzaamheden zoals het uitwerken van concept brieven e.d.;
 • Je beantwoordt en leidt vragen van medewerkers door naar verantwoordelijke managers.


WIE ZOEKEN WIJ
Een gedreven accurate collega die secretariële, organisatorische, administratieve (inhoudelijke) ondersteuning biedt aan managers en directie. Ben jij integer, assertief, kun je goed samenwerken, functioneer je goed onder druk en weet jij prioriteiten te stellen? Dan ben jij de collega die we zoeken.

WAT VRAGEN WIJ

 • Een afgeronde relevante opleiding (bijv. managementassistente) op minimaal mbo 4-niveau;
 • Minimaal vijf jaar werkervaring op het gebied van managementondersteuning;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Passie voor je werk en het werkveld.


WAT HEBBEN WIJ TE BIEDEN
Een uitdagende functie binnen een dynamisch werkveld en binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is. Je salariëring is afhankelijk van opleiding en ervaring en is maximaal schaal WSW F en CAR-UWO schaal 7.

Het betreft in eerste instantie een functie van een jaar waarbij bij gebleken geschiktheid de arbeidsovereenkomst voortgezet zal worden.

INTERESSE
Nadere informatie over de functie kun je inwinnen bij dhr. Fred Dijk, bestuurssecretaris, via telefoonnummer 045 -566 63 02. Je kunt je interesse schriftelijk kenbaar maken tot uiterlijk 3 oktober 2017 bij mw. Marlène Beunis, P&O-adviseur, Kloosterweg 1, 6412 CN Heerlen of per e-mail marlene.beunis@wspparkstad.nl. Indien je voor 17 oktober geen uitnodiging hebt ontvangen voor een eerste gesprek, kun je ervan uitgaan dat je niet behoort tot de geselecteerde kandidaten.

INFORMATIE OVER DE ORGANISATIE
Werkgeversservicepunt (WSP) Parkstad is de schakel tussen het bedrijfsleven en de overheid. Het is het loket voor de ondernemer in Parkstad. Daarbij is het gespecialiseerd in maatwerkprojecten met ondernemers op het gebied van arbeid, organisatie en economie. WSP Parkstad is thuis in complexe vraagstukken op het gebied van arbeidsmarktbeleid en specifiek het concept van de inclusieve organisatie en mixed-people concepten. WSP Parkstad is een betrouwbare en creatieve partner voor zowel werkgevers als werknemers in Zuid-Limburg, maar ook over de grens. Met vooral oog voor de mogelijkheden die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Het is niet alleen de specialist, maar levert ook de producten en diensten die nodig zijn om de doelgroep duurzaam te kunnen plaatsen. Om dit te bereiken adviseert het werkgevers o.a. op het gebied van werkgevers-arrangementen, HRM strategie en reshoring.