1351a7a993e5c53ab5ac11c6f26363d609d29123.jpg

Is applicatiebeheer helemaal jouw ding? Dan zoeken we jou!

Voor onze ICT afdeling zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die invulling gaat geven aan de functie van:

Applicatiebeheerder 

(32-36 uur per week) 


WAT GA JE DOEN 
Als applicatiebeheerder ben je binnen het ICT-team betrokken bij de implementatie en het beheer van bedrijfsapplicaties. Je bent met je collega’s verantwoordelijk voor het functioneren van de toegewezen applicaties. Daarbij vragen we in algemene zin aan onze applicatiebeheerders eigenaarschap voor de primair toegewezen applicatie(s). Je levert hierbij voor jouw applicatie(s) eerste-  en tweedelijnssupport aan gebruikers, je bent in staat om problemen te analyseren, wijzigingen door te voeren en waar van toepassing rapportages te bouwen. Je bent direct betrokken bij de voorbereiding en implementatie van nieuwe releases en draagt daarbij mede zorg voor de instructie van de gebruikers. Verder ben je voor wat betreft afhandeling van storingen en openstaande punten operationeel contactpunt naar de applicatieleverancier. Naast het je eigen maken van de applicatie is het ook van belang om je de processen in de organisatie eigen te maken waar het systeem betrekking op heeft. Betrokkenheid en een proactieve opstelling zijn belangrijk in de uitvoering van de functie.

Naast het beheer van bedrijfsapplicaties word je ook betrokken bij de implementatie, inrichting en beheer van de Microsoft 365 omgeving.  

WIE ZOEKEN WIJ 
Wij zoeken hiervoor een enthousiaste collega met HBO werk- en denkniveau met een flexibele, proactieve houding en goede sociale vaardigheden die verder durft te kijken dan het eigen takenpakket. Je bent klantgericht, communicatief, kan werken in teamverband en denkt mee met de business en de collega’s.  

WAT VRAGEN WIJ

  • Fulltime beschikbaar op basis van 32-36 u/week;
  • HBO werk- en denkniveau aangevuld met relevante opleidingen;
  • Je bent; communicatief vaardig en pro-actief ingesteld, analytisch sterk en hebt een helikopterview;
  • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring;
  • Je hebt kennis van incidentbeheer en wijzigingsbeheer (bijvoorbeeld ITIL);
  • Enige ervaring met databasesystemen (Microsoft SQL) en BI oplossingen (PowerBI);
  • Enige kennis van het Microsoft 365 platform;
  • Beheersing Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. 


WAT HEBBEN WIJ TE BIEDEN 
Geboden wordt een uitdagende functie binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden een professional de ruimte om de functie nog verder vorm te geven. De functie is indicatief ingeschaald in schaal 9 (CAR-UWO).  

Het betreft in eerste instantie een functie van 1 jaar waarbij bij gebleken geschiktheid de arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voortgezet zal worden. 

INTERESSE 
De vacature wordt gelijktijdig in- en extern opengesteld, waarbij interne medewerkers alsmede medewerkers van de deelnemende organisaties bij gelijke geschiktheid voorrang genieten. Nadere informatie over de functie kun je inwinnen bij de heer Frank Vroomen, Manager ICT via telefoonnummer 06 48437011. 

Je kunt jouw interesse schriftelijk kenbaar maken middels een motivatiebrief en bijbehorend CV tot uiterlijk 1 november 2020. Je kunt jouw sollicitatie richten aan het directiesecretariaat, o.v.v. vacature Applicatiebeheerder, per post naar postbus 330, 6400 AH Heerlen of per e-mail directiesecretariaat@wspparkstad.nl

Indien je voor 21 november 2020 geen uitnodiging hebt ontvangen voor een eerste gesprek, kun je ervan uitgaan dat je niet behoort tot de geselecteerde kandidaten. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.