91f74c52b3a3e3f450c25a3d3e0bed7267095cd0.jpg

Het is zover: Livegang Parkstad CompetenSYS omgeving

Sinds gisteren zullen +/- 125 gebruikers van acht verschillende organisaties, na het volgen van een training, starten met matchen in CompetenSYS. De organisaties zijn ISD Kompas, ISD BOL, Werk voor Heerlen, Mensontwikkelbedrijf Landgraaf, Betere Buren, gemeente Heerlen, gemeente Kerkrade en WSP Parkstad.

In de Parkstad CompetenSYS omgeving delen deze ketenpartners op de meest efficiënte manier informatie omtrent arbeidsmarktkansen en competenties van kandidaten in de Participatiewet. Op deze manier slagen we erin om snel en efficiënt de best mogelijk match te maken waarbij zowel de toekomstige werknemer als de werkgever de grote winnaars zijn.

Een bewijs van de slimme samenwerking was de eerste match in de nieuwe Parkstad CompetenSYS omgeving die gemaakt werd door het accountmanagement van ISD BOL en WSP Parkstad.

Op de foto, v.l.n.r.: Mel Handels (Stagiair WSP Parkstad), Bas Wouters (accountmanager WSP Parkstad), Luc Meijs (Concerncontroller WSP Parkstad), Bert Smeijsters (Directeur ISD BOL) en Fleur Nijst (Projectleider ISD BOL).