a50a8b0b3ef6a143dbca3a018c6a8cdf9572ccc0.jpg

Directeur WSP Parkstad / WOZL kondigt vertrek aan

De heer Van Kroonenburg kijkt met plezier terug op zijn termijn bij WSP Parkstad / WOZL: “Sinds 1 januari 2015 heb ik met veel genoegen op interim basis samen met de bestuurssecretaris dhr. Dijk de directie mogen voeren en hebben we samen de uitvoering van de opdracht van de gemeenten vorm mogen geven. Ik ben trots op de ontwikkelingen die de organisatie de laatste jaren heeft doorgemaakt mede dankzij het commitment van de Parkstad- en Heuvellandgemeenten waarmee we nauw samenwerken. De organisatie is getransformeerd van klassiek SW-bedrijf naar specialist voor inclusieve arbeid.

Er zijn grote stappen gezet in een afgestemde werkgeversdienstverlening binnen de Parkstadregio om meer banen te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt vanuit zowel de Participatiewet als de voormalige Wsw. Uiteraard is met mijn vertrek de klus nog niet geklaard, maar ik ben ervan overtuigd dat de ingeslagen koers niet alleen de organisatie, maar ook de gemeenten, werkzoekenden en werkgevers veel zal opleveren.”

Het algemeen bestuur zal op korte termijn uitspraak doen over de opvolging van de directiepost binnen WSP Parkstad / WOZL.


Bijschrift foto: dhr. Martin de Beer, voorzitter algemeen bestuur WSP Parkstad, en dhr. Theo van Kroonenburg, directeur / bestuurder WSP Parkstad.