8954cf67deea01b8806e9e9f0e004401520f480a.jpg

Corona-helden bij WSP Parkstad/WOZL: Manuel van de Wetering

Manuel van de Wetering, huismeester op het hoofdkantoor van WSP Parkstad, zorgt momenteel voor een optimale hygiëne op het kantoor op de locatie Kloosterweg. Hij desinfecteert alle deurklinken, liftknopjes en koffieautomaten en heeft het hele kantoor van vloerstickers en looppaden voorzien. De reacties op zijn werk zijn wisselend: “Sommige mensen vinden het heel fijn, anderen vinden het lastig als ik ze aanspreek op het afstand houden van elkaar”.

Op de vraag “trek je het nog een beetje?” komt een diepe zucht. “Jawel, maar soms loop ik wel rond met het zweet op m’n voorhoofd. En het desinfectie middel is heel schadelijk voor je handen, dat merk ik wel. Daarom draag ik altijd beschermende handschoenen". 

De corona-crisis is erg dubbel voor Manuel. De quarantaine en alles wat erbij komt kijken doet Manuel denken aan een vreselijke periode vlak voordat het corona-virus uitbrak. Hij vindt het dan ook moeilijk om te zien dat sommige mensen het Corona-virus zo lang hebben onderschat en ook nu vaak nog laks met de regels omgaan.

Manuel heeft in juli een verhuizing voor de boeg dus hoeft zich voorlopig niet te vervelen. Hij kijkt daarna vooral uit naar het opzoeken van vrienden als alles weer normaal is. WSP Parkstad bedankt Manuel voor zijn inzet!

Binnenkort volgt een nieuwe Corona-held. Ben jij werkzaam bij WSP Parkstad en weet je ook iemand die extra aandacht verdient door zijn/haar werkzaamheden in deze Corona-crisis? Stuur dan een mailtje naar esther.laseur@wspparkstad.nl