459d282cec7a2a41542e0af98a88bf7b275a3c0d.jpg

Corona-helden bij WSP Parkstad/WOZL: Banketbakkerij Nora

Velen van de medewerkers van Nora Gronsveld komen met groepsvervoer. Sinds het Corona-virus rijden er meerdere bussen, zodat er anderhalve meter afstand gehouden kan worden. De eerste persoon stapt daarom al om 6:15 op bij de eerste opstapplaats. Ondanks de aangepaste reistijden is toch iedereen netjes om half 8 aanwezig om de werkdag te starten. 

De anderhalve meter afstand wordt ook op de werkvloer in acht genomen. De snelheid van de machines is naar beneden gegaan om de gezondheid van onze medewerkers te waarborgen. Ook met de lagere snelheid is de productie niet in gevaar gekomen. Ze doen momenteel zelfs nog extra inpak werkzaamheden bij Nora die normaal gesproken uitbesteed worden aan andere partijen, maar door deze bijzondere omstandigheden wordt daar veelal niet gewerkt.

Er zijn extra desinfectiemiddelen bij alle wasbakken opgehangen en op kantoor neergezet. Er is een medewerker van Banketbakkerij Nora zelf die de hele dag door, alle oppervlaktes die aangeraakt worden (zoals stoelen, palletwagens en deurklinken) desinfecteert. Er zijn gelaatmaskers ter beschikking gesteld voor de medewerkers die deze willen dragen. En tot slot zijn de pauzes in kleinere groepen opgedeeld. 

WSP Parkstad is blij om te zien dat de maatregelen zo netjes worden nageleefd en iedereen bij Nora zo hard doorwerkt!