a0e06756606150fa938fb5338b5bb44c8e28ad97.jpg

Arbeidsmakelaars gezocht!

Voor het versterken van haar activiteiten zijn we op zoek naar twee creatieve collega’s met commercieel talent en bedrijfskundig inzicht, die invulling gaan geven aan de functie van Arbeidsmakelaar.

Arbeidsmakelaar (36 uur)

Tijdelijk voor de duur van 1 jaar


WAT GA JE DOEN?
Je bent enthousiast kennisdrager van het WSP Parkstad concept en je weet dit concept concreet in de markt te zetten. Je onderhoudt het bestaande netwerk en bent op zoek naar nieuwe mogelijkheden en contacten om samenwerkingsrelaties aan te gaan. Op die manier weet je de regionale arbeidsmarkt te ontsluiten voor nieuwe innovatieve plaatsingsarrangementen gericht op duurzame participatie. Samen met de regionale werkgevers analyseer je de bedrijfsprocessen en functies en adviseer je over de mogelijkheden voor wat betreft de inzet van medewerkers uit de doelgroep. Hierbij gebruik je technieken als, jobcarving, procesherontwerp en functiecreatie.
 
WIE ZOEKEN WIJ?
Voor deze spilfunctie zoeken wij een representatieve professional die duurzame relaties met regionale werkgevers kan opbouwen. Jij weet als geen ander de werkgevers te enthousiasmeren voor het participeren in innovatieve arrangementen die leiden tot de plaatsing van mensen uit de WSW en de Participatiewet. Je bent in staat het WSP Parkstad concept op verschillende niveaus uit te dragen en daar werkgevers aan te committeren. Je kent en doorziet de regionale arbeidsmarkt, daar weet je de verbindingen te leggen en new business te verwerven. Je doorziet bedrijfsprocessen en je kunt over de grenzen van het bestaande heen kansen signaleren en concretiseren. Het aangaan van allianties en het matchen van medewerkers en (aangepast) werk is je passie, het vinden van een balans tussen financieel en sociaal rendement is daarbij je leidraad.
 
WAT VRAGEN WIJ? 

  • Een afgeronde relevante opleiding op minimaal hbo niveau in combinatie met relevante werkervaring. 
  • Sterke communicatieve en commerciële vaardigheden. 
  • Bedrijfskundig inzicht en conceptueel denkvermogen. 
  • Een netwerker die kan verbinden en ontwikkelen. 
  • Gedreven, energiek, zelfstandig en resultaatgericht. 
  • Beheersing van de Engelse en Duitse taal. 


WAT HEBBEN WIJ TE BIEDEN?
Een uitdagende functie binnen een dynamisch werkveld en binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is. De functie biedt een professional de ruimte om de functie nog verder vorm te geven. De functie is indicatief ingeschaald in schaal 11 (CAR-UWO).

INTERESSE?
Voor nadere inlichtingen over deze functie kun je contact opnemen met de heer R. Knops, manager WSP Parkstad tel. 045-5605331 of 06-10979492.

Je kunt je interesse schriftelijk kenbaar maken middels een motivatiebrief en bijbehorend CV tot uiterlijk 16 juni 2017. Indien je voor 23 juni geen uitnodiging hebt ontvangen voor een eerste gesprek, kun je ervan uitgaan dat je niet behoort tot de geselecteerde kandidaten.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.