ad50477518dca24cd7bfccbb2c34146dccc5aae8.jpg

Applicatiebeheerder gezocht!

Ter ondersteuning van de organisatie zijn wij op zoek naar nieuwe collega die invulling gaat geven aan de functie:

Applicatiebeheerder

 (36 uur per week)

WAT GA JE DOEN
Als applicatiebeheerder ben je binnen een team betrokken bij het beheer en onderhoud van de bedrijfsapplicaties. Je levert eerste en tweedelijnssupport aan gebruikers en je bent in staat om problemen te analyseren en wijzigingen door te voeren. Verder heb je programmeer- ervaring om waar nodig rapportages, documenten, interfaces etc. te bouwen. Je wordt betrokken bij de implementatie van nieuwe bedrijfsapplicaties en dit met name bij de nieuwste Microsoft producten, zoals Microsoft Dynamics CRM, Navision 2016, Office 365 met SharePoint etc..

WIE ZOEKEN WIJ
Wij zoeken hiervoor een enthousiaste collega met HBO werk- en denkniveau met een flexibele, proactieve houding en goede sociale vaardigheden die verder durft te kijken dan het eigen takenpakket. Je bent klantgericht, communicatief, kan werken in teamverband en denkt mee met de business en de collega’s. Kennis en ervaring van bovengenoemde Microsoft producten is een pré.

WAT VRAGEN WIJ

  • Fulltime beschikbaar op basis van 36 u/week.
  • HBO werk- en denkniveau aangevuld met relevante opleidingen.
  • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring waarvan enige jaren programmeerervaring.
  • Integer, flexibel en transparant.
  • klant- en resultaatgericht.
  • Zelfstandig en analytisch.
  • Kennis van Microsoft Dynamics CRM, Navision, Office 2016, Office 365 en SharePoint.;
  • Ervaring met databasesystemen (Microsoft SQL).
  • Kennis en ervaring van scripting / programmeren (binnen WSP Parkstad in gebruik Visual Basic en Access).


WAT HEBBEN WIJ TE BIEDEN
Geboden wordt een uitdagende, nieuwe functie binnen een dynamisch werkveld en binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden een professional de ruimte om de functie nog verder vorm te geven. De functie is indicatief ingeschaald in schaal 9 (CAR-UWO).

Het betreft in eerste instantie een functie van een jaar waarbij bij gebleken geschiktheid de arbeidsovereenkomst voortgezet zal worden.

INTERESSE
De vacature wordt gelijktijdig in- en extern opengesteld waarbij interne medewerkers alsmede medewerkers van de deelnemende organisaties bij gelijke geschiktheid voorrang genieten. Nadere informatie over de functie kunt u inwinnen bij dhr. R. Ariesen, manager FC&F/ concern controller, via het telefoonnummer van het directiesecretariaat: 045 – 5666301.

U kunt uw interesse schriftelijk kenbaar maken tot uiterlijk 9 maart 2018, middels een motivatiebrief en bijbehorend CV, per e-mail aan directiesecretariaat@wspparkstad.nl. Indien u voor 23 maart geen uitnodiging heeft ontvangen voor een eerste gesprek, kunt u ervan uitgaan dat u niet behoort tot de geselecteerde kandidaten.