2a01375aac1029b15421ae9840133545b31ac988.jpg

1 juni: Tweede editie Online banenmarkt Zuid-Limburg

Praktische informatie
Datum: Dinsdag 1 juni 2021
Tijd: 10.00 – 13.00 uur
Locatie: Online op LinkedIn-platform, “Online Banenmarkt Zuid-Limburg”

Voor werkgevers
Deze banenmarkt wordt online gehouden binnen een besloten LinkedIn-groep voor zowel werkgevers als werkzoekenden tussen 10.00 en 13.00 uur. Een goed alternatief om toch met kandidaten in gesprek te komen en u als werkgever te presenteren. In andere regio’s in het land heeft men zeer positieve ervaringen met dit concept.

Ook uw organisatie kan hieraan deelnemen. Zo kunt u vacatures plaatsen waarop geïnteresseerden rechtstreeks kunnen reageren. Werkzoekenden krijgen de kans om zichzelf te presenteren aan uw organisatie.

Wilt u deelnemen of heeft u meer informatie nodig? Dan horen wij dit graag. Stuur een mail naar: WerkgeversServicepunt-Zuid-Limburg@uwv.nl. U krijgt dan antwoord op uw vragen en/of instructies over hoe u kunt deelnemen.

Hopelijk ontmoeten wij u op 1 juni ook online!

Voor werkzoekenden
Via de LinkedIn-groep “Online Banenmarkt Zuid-Limburg” bieden werkgevers en uitzendbureaus vacatures aan, waar u rechtstreeks op kunt reageren.

Daarnaast kunt u zich als werkzoekende ook vrijblijvend presenteren. Plaats een pitch (een persoonlijk bericht) om uzelf te laten zien. Het is ook een ideaal moment om uw eigen netwerk uit te breiden. Laat zien dat u online bent: “Plaats dat persoonlijke bericht, stel die vraag en laat u zien!”

Aanmelden is makkelijk en niet verplicht. Zorg dat u een LinkedIn-profiel hebt (aangemaakt) en log in op LinkedIn. In de zoekbalk kunt u zoeken op: ‘Online Banenmarkt Zuid-Limburg’. Klik vervolgens op ‘lid worden’. U krijgt binnen 24 uur bericht, dat u lid bent geworden van de groep.

Vacatures worden van 10.00 uur tot 13.00 uur geplaatst en blijven daarna nog een tijd in de groep staan. In de vacatures staat wie u kunt benaderen, en hoe.

Tot dinsdag 1 juni om 10.00 uur op LinkedIn! Doe actief mee en vind een (tijdelijke) baan!